Vrei să obții mai mult din antrenamentele tale? Faceți clic și verificați Mass Extreme!.

Cele mai eficiente tablete pentru masa musculară

Exercițiile fizice regulate și o dietă adecvată sunt cu siguranță elemente importante de care trebuie să țineți cont atunci când construiți masa musculară. Pentru a vă putea bucura mai repede de mușchii frumos conturați de pe piept, merită să ajungeți la un supliment care va susține creșterea țesutului muscular. Desigur, ar trebui să vă amintiți să nu folosiți steroizi, care nu sunt siguri pentru sănătate. Cel mai bine va fi să ajungeți la tablete cu o compoziție naturală, care nu numai că vor fi benefice pentru organism, dar îi vor da și energie. Există multe suplimente de acest tip pe piață, așa că le-am ales pe cele mai eficiente.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Profesioniștii și utilizatorii de internet sunt în unanimitate de acord că Mass Extreme este cea mai eficientă tabletă de creștere a masei. Formula a fost dezvoltată în SUA, unde a fost testată pe scară largă. Cercetările arată clar că, datorită utilizării regulate a acestui supliment, creșterea musculară poate ajunge până la 1 kg într-o săptămână! Suplimentul își datorează efectele unor ingrediente precum schinduful, rădăcina de maca și o cantitate semnificativă de acid fosfatidic. Mass Extreme crește nivelul de testosteron, dar și îmbunătățește performanța în timpul antrenamentelor și stimulează energia. Deja după câteva săptămâni puteți observa o creștere a țesutului muscular.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Acesta este un supliment de creștere musculară care merită cu siguranță atenția dumneavoastră. Are o compoziție complet naturală care include plante precum macis, schinduf, ginseng și rădăcină de maca. Utilizarea sa ajută la creșterea nivelului de testosteron din organism, stimulează energia și crește performanța în timpul antrenamentelor. Testolan are multe recenzii pozitive în rândul utilizatorilor de internet, care se laudă cu noua lor figură și spun, de asemenea, că suplimentul le-a crescut libidoul.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

TestoBoost capsule sunt un alt element care merită menționat. Acestea au fost apreciate de bărbații care nu simt nevoia de antrenamente zilnice la sala de sport și totuși suplimentul i-a ajutat să obțină o figură frumoasă. Tabletele susțin în mod eficient construirea țesutului muscular, iar acest lucru se datorează compoziției naturale a produsului. Capsulele conțin ceai verde, schinduf și complexul de plante Tribulus Terresstris Extract, care este responsabil pentru stimularea musculară. Suplimentul nu numai că ajută la obținerea unui corp musculos, dar crește și testosteronul și susține metabolismul, prin care caloriile sunt transformate în aminoacizi.

Darek

Marek

Atunci când efectele formării sunt slabe, scade și motivația. Aceasta a fost principala mea problemă, până când un nou antrenor mi-a recomandat suplimentele Mass Extreme. Când au apărut în sfârșit primele efecte, am fost plin de motivație pentru a mă antrena. Îl recomand tuturor!

Mai multe >>

Maksymilian W.

Bartek

Întotdeauna am făcut exerciții la sală, dar în ciuda eforturilor mele, rezultatele nu au fost cele pe care le așteptam. M-am hotărât să apelez la suplimente. Am citit pe net și am ales Mass Extreme. Am observat rapid o diferență și o pot recomanda din experiență!

Mai multe >>

Mario

Mariusz

Nu am vrut să mă otrăvesc cu steroizi și am crezut că toate suplimentele de masă sunt o pierdere de timp. Cu toate acestea, văzând lipsa de efecte, am decis să aleg cel mai natural produs de pe piață. Am cumpărat Mass Extreme și s-a dovedit că m-am înșelat. Acum arăt mai bine ca niciodată. Îl recomand din toată inima!

Mai multe >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Câștigă masă musculară cu o alimentație adecvată

. Dacă mergi la sală de mult timp, probabil că ți-ai dat seama deja că antrenamentul singur este puțin probabil să te ajute să câștigi masă musculară. Mușchii au nevoie de o nutriție completă pentru ca volumul lor să crească. Pe baza afirmației bine-cunoscute că proteina este principalul material de construcție pentru celulele musculare, mulți cumpără shake-uri proteice și nutriție sportivă.

Cu toate acestea, acest mod de a lua în greutate are mai multe dezavantaje. În primul rând, volumul masei musculare începe să scadă rapid odată cu întreruperea utilizării. În al doilea rând, astfel de produse au multe efecte secundare care afectează negativ sănătatea.

Dar o alimentație corectă este lipsită de toate aceste dezavantaje. În plus, vă permite nu numai să vă creați un obicei sănătos de a mânca la timp și echilibrat, ci și să câștigați în greutate. În același timp, nu există riscuri pentru sănătate (cu excepția unor cazuri izolate, în prezența anumitor contraindicații). Se va produce o creștere a masei musculare, deși mai lent decât cu proteine, dar rezultatul nu va fi pierdut.

Pilule pentru masă

. Baza culturismului și a culturismului este creșterea masei musculare. Agenții anabolizanți potriviți sunt ceea ce aveți nevoie pentru a accelera și simplifica acest proces. În acest domeniu, cel mai important lucru este să știi ce medicamente să folosești și când. Merită să ne amintim că steroizii anabolizanți pot dăuna organismului, cu condiția ca aceștia să fie utilizați incorect. În acest articol, am pregătit un clasament al celor mai bune medicamente farmacologice și recomandări pentru utilizarea lor pentru a evita efectele secundare și pentru a vă ajuta să obțineți rezultate maxime în masonabora.

Echilibru corporal

Proteină

Dacă sunteți "în greutate", trebuie să înțelegeți că organismul dumneavoastră are nevoie în primul rând de proteine sau, mai degrabă, de mai multe produse care să le conțină. Pentru a înțelege exact de câte proteine are nevoie corpul tău, trebuie să iei în considerare nu numai nivelul tău de activitate, ci și greutatea ta, precum și fizicul tău. De obicei, calcularea cantității necesare de proteine se bazează pe greutatea corporală ideală. Greutatea ideală poate fi determinată prin efectuarea unui test special - bioimpedansmetrie - sau prin utilizarea formulei lui Brock. Formula are diferențe în funcție de înălțime și constituție și este următoarea:

Necesarul de proteine este de cel mult 2,5 g pe kilogram de greutate corporală ideală. Creșterea "dozei" nu merită, deoarece utilizarea excesivă a produselor proteice, chiar și în cadrul unei diete sănătoase, poate duce la probleme renale.

De asemenea, merită să luăm în considerare faptul că mai mult de jumătate din proteinele din norma zilnică trebuie să fie de origine animală, astfel încât acestea au cea mai mare valoare datorită conținutului lor de set complet de aminoacizi. Astfel de proteine se găsesc în mâncărurile din carne, pește, brânză de vaci, ouă, păsări de curte, fructe de mare. Proteinele vegetale nu sunt la fel de benefice pentru creșterea musculară, dar sunt, de asemenea, esențiale pentru organism. Se găsește în leguminoase (în special în năut), soia și unele cereale.

Proteinele ar trebui să fie incluse în fiecare masă principală. Nu este interzisă includerea în gustări a produselor care conțin cantități mari de proteine, dar nu în cantități atât de mari.

Calorii

Cel mai important lucru este să nu vă simțiți flămând, deoarece acest lucru ar însemna că organismul dumneavoastră nu are energie și poate folosi țesutul muscular ca sursă. Ca urmare, nu numai că nu veți construi masa musculară, dar riscați să o pierdeți, ci să câștigați în schimb grăsime corporală. Pentru a preveni acest lucru, este necesar să creșteți nu numai conținutul de proteine, ci și conținutul total de calorii din dieta dumneavoastră. V-am spus deja despre cum să calculați media caloriilor de care are nevoie corpul dumneavoastră pentru a funcționa normal și pentru a obține rezultatul dorit în articolul nostru "Alimentația corectă și sportul".

Pentru a câștiga masă musculară, se recomandă să consumați o cantitate de proteine care să reprezinte 10-35% din valoarea calorică zilnică.

Carbohidrați

Conținutul caloric depinde de conținutul de carbohidrați din alimentație, deoarece aceștia sunt principalele surse de energie. Acestea sunt irosite în principal în timpul antrenamentelor dure, fără de care creșterea musculară este imposibilă. Carbohidrații refac glicogenul muscular (depozitul de energie) și nivelul de zahăr din sânge. Amintiți-vă că carbohidrații trebuie să fie lenți, ceea ce înseamnă că eliberarea de energie din ei de către organism trebuie să fie lentă.

Grăsime

Conținutul caloric este influențat și de conținutul de grăsimi. În nici un caz nu trebuie să le excludeți din dieta dumneavoastră, deoarece acestea vă permit să vă creșteți metabolismul și să reglați eliberarea de hormoni (de exemplu, testosteron), care, la rândul lor, afectează creșterea musculară. Grăsimile permit organismului nostru să obțină vitaminele liposolubile, cum ar fi A, D, E și K. În plus, grăsimile sunt, de asemenea, o sursă de energie pentru antrenamentele intensive. Cu toate acestea, este important să ne amintim că grăsimile trebuie să fie extrem de sănătoase.

Echilibrul dintre toate cele trei elemente de bază ale unei alimentații adecvate (proteine, grăsimi și carbohidrați) reprezintă baza nu numai pentru creșterea în greutate, ci și, în general, pentru orice dietă sănătoasă și adecvată.

Mode

Este foarte important să urmați o dietă, mai ales în zilele de antrenament. Ar trebui să mâncați cu cel mult 1,5-2 ore înainte de a începe antrenamentul. Puteți face o gustare de carbohidrați rapizi imediat după, sau chiar în timpul procesului - dacă simțiți brusc o lipsă bruscă de putere. În niciun caz nu trebuie să vă limitați la a mânca după un antrenament - acest lucru poate duce la pierderea nu numai a greutății, ci și a tensiunii generale.

. Principala regulă pentru a câștiga masă musculară este să consumi mai multe calorii decât cheltuiești.

Pentru a urma meniul complet necesar pentru a câștiga masă musculară, trebuie să petreceți mult timp: mai întâi trebuie să creați o dietă, apoi o listă de Produse, să le găsiți și să le selectați în magazin și apoi să le gătiți.

Din nefericire, în ritmul actual de viață, nu toată lumea are suficient timp pentru a se ocupa pe deplin de o alimentație adecvată. De aceea, vă încurajăm să profitați de serviciile noastre. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți programul de nutriție potrivit, de restul ne ocupăm noi!

Nutriție de masă.

Acest produs este ideal pentru o varietate de scopuri. Puteți obține rezultatul perfect mai rapid în timp ce construiți masa musculară. Consumul regulat de proteine:

- saturează organismul cu substanțe nutritive;
- oferă mușchilor blocuri de construcție esențiale;


- reduce pofta de mâncare și ajută la prevenirea supraalimentației de seară;>
. În plus, cu o abordare corectă a exercițiilor fizice și a regimului de nutriție, puteți pierde grăsimea corporală mai repede. Așadar, un shake de proteine este potrivit pentru cei care sunt "uscați" și pentru sportivii "în masă".

Steroizi pentru masă

Steroizii, de obicei sub formă de testosteron, sunt parțial responsabili pentru dezvoltarea corpului, în special în rândul adolescenților. Acestea au efecte androgenice asociate cu modificări ale caracteristicilor sexuale primare și secundare, cum ar fi schimbarea vocii, creșterea părului corporal, dezvoltarea musculară și creșterea osoasă. Steroizii, prin pătrunderea în celule, activează anumite gene responsabile de formarea și utilizarea proteinelor.

Prin urmare, toate proteinele sunt folosite pentru dezvoltarea și creșterea masei musculare a unei persoane. Deoarece utilizarea steroizilor la sportivi este necontrolată și în doze de zeci de ori mai mari decât cele acceptabile, riscul de efecte secundare este de până la 70%. Persoanele care folosesc în mod constant steroizi au de șapte ori mai multe șanse de a face cancer la ficat, de zece ori mai multe boli cardiovasculare, de cinci ori mai multe boli de reproducere, de multe ori mai multe boli mentale și tulburări psihiatrice decât persoanele care nu folosesc steroizi.

Efectele secundare ale utilizării steroizilor pe termen scurt:

Acnee, atrofie testiculară, scăderea producției de spermă, ginecomastie, hipertensiune arterială, creșterea colesterolului rău, mărirea prostatei, scăderea funcției hepatice, agresivitate nejustificată.

Efectele secundare ale utilizării pe termen lung a steroizilor:
.

Hepatită și ciroză, probleme neurologice, retard de creștere, la întreruperea utilizării - obezitate, agresivitate.

.

Susținătorii folosirii steroizilor cred că beneficiile acestor medicamente depășesc daunele. Dar uitați-vă la lista de efecte secundare, dintre care multe au consecințe ireversibile. Practicați un sport "curat" și duceți o viață sănătoasă.

Acestea vă vor permite să câștigați o mulțime de masă musculară cât mai repede posibil și, de asemenea, vă vor permite să rezolvați și alte sarcini. În special, putem vorbi aici despre uscarea corpului, ceea ce va îmbunătăți, în cele din urmă, ușurarea musculară.

Cu toate acestea, dacă vorbim despre propionat, aici este vorba despre creșterea masei musculare. Desigur, în unele situații poate fi folosit și pentru uscare, dar aici vorbim despre complexe constând din diverse medicamente steroidiene. Dacă vorbim despre utilizarea sa solo, altfel putem vorbi doar despre construirea țesutului muscular aici.

Trebuie să folosiți propionat atunci când aveți ca obiectiv construirea rapidă a țesutului muscular

. Acest medicament poate rezolva această problemă cu efectul său principal asupra organismului. Practic, este un hormon masculin sintetizat care poate afecta în mod direct activitatea țesuturilor musculare. Utilizarea propionatului, ca să spunem așa, îi spune direct organismului că este timpul să construiască masa musculară. Organismul nu poate ignora această cerință și răspunde pozitiv la ea.

Ca urmare, sportivul are posibilitatea de a construi masa musculară cât mai repede posibil, iar dacă vorbim despre utilizarea complexă a mai multor medicamente steroizi simultan, acest lucru poate avea, de asemenea, un efect direct asupra corpului de relief. În plus, propionatul poate crește, de asemenea, rezistența sportivului, ceea ce are cu siguranță un impact pozitiv asupra eficienței și eficacității antrenamentului său.

Steroizii anabolizanți și sănătatea reproducerii masculine

Steroizii anabolizanți-androgeni sunt medicamente utilizate în mod obișnuit pentru a îmbunătăți forța și masa musculară, precum și performanța atletică. Majoritatea utilizatorilor de steroizi anabolizanți sunt sportivi neprofesioniști și mulți dintre ei sunt adolescenți. Fenomenul a devenit comun în rândul sportivilor amatori obișnuiți, inclusiv a celor care merg la sala de sport "pentru ei înșiși".

Atunci când folosesc steroizi, oamenii încearcă să maximizeze efectul anabolic (efectul de creștere a mușchilor) și să minimizeze efectul androgenic, responsabil pentru dezvoltarea caracteristicilor sexuale masculine. Raportul dintre efectele anabolice și androgenice ale testosteronului este de 1:1. Pentru alți steroizi anabolizanți utilizați, acest raport variază și poate chiar depăși 30. Steroizii pot fi modificați în diferite moduri pentru a obține un efect specific și nu toate medicamentele au ca scop obținerea de masă musculară slabă.proteine masa musculara, masa musculara, proteine pentru masa musculara, proteine pentru muschi, crestere masa musculara, suplimente masa musculara, cum sa cresti in masa musculara, dieta masa musculara barbati, dieta pentru masa musculara, cele mai bune proteine pentru masa musculara, masa musculara rapida, proteine pentru cresterea masei musculare, suplimente pentru masa musculara, suplimente nutritive pentru masa musculara, crestere masa musculara rapida, cresterea masei musculare, proteine masa musculara cele mai bune, proteine pentru masa musculara rapida, proteine pentru sala, proteine masa musculara rapida, cresterea masei musculare rapid, cele mai bune proteine pentru cresterea masei musculare, valoare tichet masa, suplimente masa musculara rapida, proteine naturale pentru masa musculara, suplimente alimentare pentru masa musculara, proteine crestere masa musculara, pastile pentru masa musculara rapida, cresterea masei musculare rapid acasa, cele mai bune proteine pentru masa musculara rapida, produse masa musculara, masa musculara proteine, valoarea unui tichet de masa, proteine masa musculara naturale, cea mai buna creatina pentru cresterea masei musculare, suplimente pentru cresterea masei musculare, bon de masa, vitamine pentru masa musculara, suplimente crestere masa musculara, cea mai buna proteina pentru masa musculara, suplimente culturism, suplimente nutritive masa musculara, proteine crestere rapida masa musculara, proteine musculare, pastile pentru masa musculara, cele mai bune suplimente pentru masa musculara, proteine pt cresterea masei musculare, proteine bune pentru masa musculara, valoare bon de masa, crestere rapida masa musculara, suplimente pentru masa musculara rapida, proteine de vanzare pentru masa musculara, pastile pentru cresterea masei musculare, valoare bon masa, proteine masa musculara incepatori, produse pentru masa musculara, vitamine masa musculara, proteine pentru masa musculara incepatori, cresterea muschilor, ce proteine sa iau pentru masa musculara rapida, probolan 50 pret, pastile masa musculara, proteine pentru cresterea masei musculare rapid, cei mai buni aminoacizi pentru cresterea masei musculare, crestere musculara rapida, suplimente pt masa musculara, proteine masa musculara ieftine si bune, vitamine pentru cresterea masei musculare, produse pentru cresterea masei musculare, proteine de vanzare, proteine pentru masa, creste masa musculara in 4 saptamani, creatina masa musculara rapida, cresterea rapida a masei musculare, despre proteine pentru masa musculara, proteina pt masa musculara, cele mai bune proteine masa musculara, marirea masei musculare, masa musculara rapida acasa, proteine crestere masa musculara rapida, creste masa musculara rapid, pastile de muschi, antrenament masa musculara, proteine pentru dezvoltarea muschilor, proteine de muschi, proteine pt muschi, vitamine pentru muschi, pastile pentru muschi pret, proteine pentru muschi naturale, care sunt cele mai bune proteine pentru cresterea masei musculare, suplimente naturale pentru cresterea masei musculare, proteine ieftine masa musculara, crestere rapida in masa musculara, suplimente pentru muschi, cele mai bune proteine pentru masa, culturism suplimente, creatina pentru masa musculara, crestere masa musculara rapida natural, proteine pentru masa musculara femei, cel mai bun produs pentru masa musculara