Többet szeretne kihozni az edzéseiből? Kattints és nézd meg a Mass Extreme-t!.

A leghatékonyabb tabletták az izomtömeghez

A rendszeres testmozgás és a megfelelő étrend minden bizonnyal fontos elemek, amelyekre az izomtömeg építésénél oda kell figyelni. Ahhoz, hogy gyorsabban élvezhesse a mellkasán szépen körvonalazódó izmokat, érdemes olyan kiegészítőhöz nyúlni, amely támogatja az izomszövetek növekedését. Természetesen nem szabad elfelejtenie, hogy ne használjon szteroidokat, amelyek nem biztonságosak az egészségre. A legjobb lesz, ha természetes összetételű tablettákhoz jutunk, amelyek nemcsak a szervezet számára lesznek előnyösek, hanem energiát is adnak. Sok ilyen típusú kiegészítő van a piacon, ezért kiválasztottuk a leghatékonyabbakat.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

A szakemberek és az internetezők egyöntetűen egyetértenek abban, hogy a Mass Extreme a leghatékonyabb tömegnövelő tabletta. A készítményt az USA-ban fejlesztették ki, ahol széles körűen tesztelték. A kutatások egyértelműen azt mutatják, hogy ennek a kiegészítőnek a rendszeres használatának köszönhetően az izomnövekedés akár 1 kg-ot is elérhet egy hét alatt! A kiegészítő olyan összetevőknek köszönheti hatását, mint a görögszéna, a maca gyökér és a jelentős mennyiségű foszfatidsav. A Mass Extreme növeli a tesztoszteronszintet, de javítja a teljesítményt az edzés során és növeli az energiát. Már néhány hét elteltével észreveheti az izomszövet növekedését.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Ez egy olyan izomnövekedési kiegészítő, amely minden bizonnyal megérdemli a figyelmet. Teljesen természetes összetételű, amely olyan növényeket tartalmaz, mint a muskátli, a görögszéna, a ginzeng és a maca gyökér. Használata segít növelni a tesztoszteronszintet a szervezetben, növeli az energiát és növeli a teljesítményt az edzések során. A Testolan számos pozitív véleményt kapott az internetes felhasználók körében, akik büszkélkednek az új alakjukkal, és azt is mondják, hogy a kiegészítés növelte a libidójukat.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

A TestoBoost kapszula egy másik elem, amelyet érdemes megemlíteni. Olyan férfiak értékelték őket, akik nem érzik szükségét a napi edzéseknek az edzőteremben, és mégis a kiegészítés segített nekik egy gyönyörű alak elérésében. A tabletták hatékonyan támogatják az izomszövet építését, és ez a termék természetes összetételének köszönhető. A kapszulák zöld teát, görögszénát és az izomstimulációért felelős Tribulus Terresstris Extract növényi komplexet tartalmaznak. A kiegészítés nemcsak az izmos test elérésében segít, hanem növeli a tesztoszteront és támogatja az anyagcserét, amellyel a kalóriákat aminosavakká alakítják át.

Darek

Marek

Ha a képzés hatása gyenge, a motiváció is csökken. Ez volt a fő problémám, amíg egy új edzőm nem ajánlotta a Mass Extreme kiegészítést. Amikor végre megjelentek az első hatások, tele voltam motivációval az edzésre. Mindenkinek ajánlom!

Még több >>

Maksymilian W.

Bartek

Mindig is edzettem az edzőteremben, de az erőfeszítéseim ellenére az eredmények nem voltak olyanok, mint amilyenekre számítottam. Úgy döntöttem, hogy a kiegészítőkhöz nyúlok. Olvasgattam a neten, és a Mass Extreme-t választottam. Gyorsan észrevettem a különbséget, és tapasztalatból ajánlom!

Még több >>

Mario

Mariusz

Nem akartam megmérgezni magam szteroidokkal, és úgy gondoltam, hogy minden tömegkiegészítő időpocsékolás. Azonban a hatások hiányát látva úgy döntöttem, hogy a piacon kapható legtermészetesebb terméket választom. Megvettem a Mass Extreme-t, és kiderült, hogy tévedtem. Most jobban nézek ki, mint valaha. Szívből ajánlom!

Még több >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Az izomtömeg növelése megfelelő táplálkozással

. Ha már régóta jársz edzőterembe, valószínűleg már rájöttél, hogy az edzés önmagában nem valószínű, hogy segít az izomtömeg növelésében. Az izmoknak teljes értékű táplálkozásra van szükségük ahhoz, hogy a térfogatuk növekedjen. A jól ismert állítás alapján, miszerint a fehérje az izomsejtek elsődleges építőanyaga, sokan vásárolnak fehérjeturmixokat és sporttáplálékokat.

A súlygyarapodásnak azonban számos hátránya van. Először is, az izomtömeg mennyisége a használat abbahagyásával gyorsan csökkenni kezd. Másodszor, az ilyen termékeknek számos olyan mellékhatása van, amelyek negatívan befolyásolják az egészséget.

A megfelelő táplálkozás azonban mentes mindezen hátrányoktól. Sőt, nemcsak az időben történő és kiegyensúlyozott étkezés egészséges szokásának kialakítását teszi lehetővé, hanem a súlygyarapodást is. Ugyanakkor nincsenek egészségügyi kockázatok (kivéve elszigetelt esetekben, bizonyos ellenjavallatok jelenlétében). Izomtömeg-gyarapodás következik be, bár lassabban, mint fehérjével, de az eredmény nem marad el.

Tömegnövelő tabletták

. A testépítés és a testépítés alapja az izomtömeg-gyarapodás. A megfelelő anabolikus szerekre van szüksége ahhoz, hogy felgyorsítsa és leegyszerűsítse ezt a folyamatot. Ezen a területen a legfontosabb dolog az, hogy tudjuk, milyen gyógyszereket használjunk és mikor. Érdemes megjegyezni, hogy az anabolikus szteroidok károsíthatják a szervezetet, feltéve, hogy helytelenül használják őket. Ebben a cikkben elkészítettük a legjobb farmakológiai gyógyszerek és a használatukra vonatkozó ajánlások rangsorát a mellékhatások elkerülése és a maximális eredmények elérése érdekében a masonabora során.

Testegyensúly

Fehérje

Ha "fogysz", akkor meg kell értened, hogy a szervezetednek elsősorban fehérjére van szüksége, vagy inkább több olyan termékre, amely ezt tartalmazza. Ahhoz, hogy pontosan megértse, mennyi fehérjére van szüksége a szervezetének, nemcsak az aktivitási szintjét, hanem a testsúlyát és a testalkatát is figyelembe kell vennie. Általában a szükséges fehérjemennyiség kiszámítása az ideális testsúly alapján történik. Az ideális testsúlyt egy speciális teszt - bioimpedanometria - elvégzésével vagy a Brock-képlet segítségével lehet meghatározni. A képlet magasságtól és testalkattól függően eltérő, és a következő:

A fehérjeszükséglet nem több, mint 2,5 g az ideális testtömeg kilogrammonként. Az "adag" növelése nem éri meg, mivel a fehérjetermékek túlzott fogyasztása még egészséges táplálkozás mellett is veseproblémákhoz vezethet.

Érdemes azt is figyelembe venni, hogy a napi normában szereplő fehérjék több mint felének állati eredetűnek kell lennie, így a legnagyobb értéket az aminosavak teljes készletének tartalma miatt ezek képviselik. Ilyen fehérje található a húsból, halból, túróból, tojásból, baromfiból, tenger gyümölcseiből készült ételekben. A növényi fehérje nem annyira előnyös az izomnövekedés szempontjából, de a szervezet számára is nélkülözhetetlen. A hüvelyesekben (különösen a csicseriborsóban), a szójában és egyes gabonafélékben található.

Minden főétkezésnek tartalmaznia kell fehérjét. Nem tilos a nagy mennyiségű fehérjét tartalmazó termékek beépítése a rágcsálnivalókba, de nem ilyen nagy mennyiségben.

Kalóriák

A legfontosabb, hogy ne érezzen éhséget, mivel ez azt jelentené, hogy a szervezetének nincs energiája, és az izomszövetet használja forrásként. Ennek eredményeképpen nemhogy izomtömeget nem fogsz építeni, de még azt is kockáztatod, hogy elveszíted azt, és helyette testzsírt szedsz fel. Ennek megelőzése érdekében nemcsak a fehérjetartalmat, hanem az étrend teljes kalóriatartalmát is növelni kell. A "Megfelelő táplálkozás és sport" című cikkünkben már elmondtuk, hogyan kell kiszámítani az átlagos kalóriaszükségletet a szervezet normális működéséhez és a kívánt eredmény eléréséhez.

Az izomtömeg növelése érdekében ajánlott a napi kalóriaérték 10-35%-ának megfelelő mennyiségű fehérjét fogyasztani.

Szénhidrátok

A kalóriatartalom az étrend szénhidráttartalmától függ, mivel ezek a fő energiaforrások. Elsősorban a kemény edzés során pazarolódnak, ami nélkül az izomnövekedés lehetetlen. A szénhidrátok feltöltik az izmok glikogénjét (energiaraktár) és a vércukorszintet. Ne feledje, hogy a szénhidrátoknak lassúnak kell lenniük, ami azt jelenti, hogy a szervezetnek lassan kell felszabadítania belőlük az energiát.

Fat

A kalóriatartalmat a zsírtartalom is befolyásolja. Semmiképpen sem szabad kizárni őket az étrendből, mivel lehetővé teszik az anyagcsere fokozását és a hormonok (például a tesztoszteron) felszabadulásának szabályozását, amelyek viszont hatással vannak az izomnövekedésre. A zsírok lehetővé teszik a szervezetünk számára, hogy zsírban oldódó vitaminokhoz, például A-, D-, E- és K-vitaminokhoz jusson. Ezenkívül a zsírok az intenzív edzések energiaforrását is jelentik. Fontos azonban megjegyezni, hogy a zsíroknak rendkívül egészségesnek kell lenniük.

A megfelelő táplálkozás mindhárom alapelemének (fehérjék, zsírok és szénhidrátok) egyensúlya nemcsak a súlygyarapodás, hanem általában minden egészséges és megfelelő étrend alapja.

Mód

Nagyon fontos a diéta betartása, különösen az edzésnapokon. Az edzés megkezdése előtt legkésőbb 1,5-2 órával egyél. Rögtön utána, vagy akár menet közben is készíthetsz egy gyors szénhidrátokból álló snacket - ha hirtelen erőhiányt érzel. Semmiképpen ne korlátozza magát az edzés utáni étkezésre - ez nemcsak a testsúly, hanem az általános feszültség csökkenéséhez is vezethet.

. Az izomtömeg növelésének fő szabálya, hogy több kalóriát kell fogyasztani, mint amennyit elhasználsz.

Az izomtömeg megszerzéséhez szükséges teljes menü követéséhez sok időt kell töltenie: először létre kell hoznia egy étrendet, majd egy listát a termékekről, meg kell találnia és ki kell választania őket a boltban, majd meg kell főznie őket.

Sajnos a jelenlegi életritmus mellett nem mindenkinek van elég ideje arra, hogy teljes mértékben gondoskodjon a megfelelő táplálkozásról. Ezért bátorítjuk Önt, hogy vegye igénybe szolgáltatásainkat. Önnek csak annyi a dolga, hogy kiválassza a megfelelő táplálkozási programot, a többiről mi gondoskodunk!

Masszatáplálkozás.

Ez a termék számos célra ideális. Gyorsabban elérheti a tökéletes eredményt, miközben izomtömeget épít. Rendszeres fehérjefogyasztás:

- telíti a szervezetet tápanyagokkal;
- biztosítja az izmok számára az alapvető építőelemeket;

- csökkenti az étvágyat és segít megelőzni az esti túlevést;


>
. Ezen túlmenően, a megfelelő megközelítéssel a testmozgás és a táplálkozási rend, akkor istállót testzsír gyorsabban. Tehát a fehérjeturmix alkalmas azoknak, akik "szárazabb" és a sportolóknak "tömegelésre".

Szteroidok a tömegért

A szteroidok, általában tesztoszteron formájában, részben felelősek a test fejlődéséért, különösen a tizenévesek körében. Androgén hatásuk az elsődleges és másodlagos nemi jellemzők változásával jár, mint például a hangváltozás, a testszőrzet növekedése, az izomfejlődés és a csontnövekedés. A szteroidok a sejtekbe jutva aktiválnak bizonyos géneket, amelyek a fehérjék képződéséért és felhasználásáért felelősek.

Ennek eredményeképpen az összes fehérje a személy izomtömegének fejlődésébe és növekedésébe megy. Mivel a szteroidok használata a sportolóknál ellenőrizetlenül és az elfogadhatónál több tucatszor nagyobb dózisban történik, a mellékhatások kockázata akár 70%-os is lehet. A szteroidokat rendszeresen használó emberek hétszer nagyobb valószínűséggel kapnak májrákot, tízszer nagyobb valószínűséggel szív- és érrendszeri betegségeket, ötször nagyobb valószínűséggel reproduktív betegségeket, sokszor nagyobb valószínűséggel mentális betegségeket és pszichiátriai rendellenességeket, mint azok, akik nem használnak szteroidokat.

A rövid távú szteroidhasználat mellékhatásai:


Pattanások, heresorvadás, csökkent spermatermelés, nőgyógyászati panaszok, magas vérnyomás, megnövekedett rossz koleszterinszint, prosztata megnagyobbodás, csökkent májműködés, indokolatlan agresszió.

A hosszú távú szteroidhasználat mellékhatásai:
.

Hepatitisz és májzsugor, neurológiai problémák, elmaradás, a használat abbahagyásakor elhízás, agresszió.A szteroidhasználat hívei úgy vélik, hogy e gyógyszerek előnyei meghaladják az ártalmakat. De nézze meg a mellékhatások listáját, amelyek közül soknak visszafordíthatatlan következményei vannak. Sportoljon "tiszta" sportot és éljen egészségesen.

Ezek lehetővé teszik, hogy a lehető leggyorsabban sok izomtömeget szerezzen, és lehetővé teszik, hogy más feladatokat is megoldjon. Itt különösen a test szárításáról beszélhetünk, ami végső soron javítja az izmok tehermentesítését.

Ha azonban propionátról beszélünk, itt minden az izomtömeg-gyarapodásról szól. Természetesen bizonyos helyzetekben szárításra is használható, de itt különböző szteroid gyógyszerekből álló komplexekről van szó. Ha szóló felhasználásáról beszélünk, egyébként itt csak az izomszövetek építéséről beszélhetünk.

A propionátot akkor kell használnod, ha az a célod, hogy gyorsan építsd az izomszövetet


. Ez a gyógyszer megoldhatja ezt a problémát a szervezetre gyakorolt fő hatásával. Alapvetően ez egy szintetizált férfi hormon, amely közvetlenül befolyásolhatja az izomszövetek aktivitását. A propionát használata mintegy közvetlenül közli a testtel, hogy itt az ideje izomtömeget építeni. A szervezet nem tudja figyelmen kívül hagyni ezt a követelményt, és pozitívan reagál rá.

Ennek eredményeként a sportolónak lehetősége van arra, hogy a lehető leggyorsabban izomtömeget építsen, és ha egyszerre több szteroid gyógyszer komplex használatáról beszélünk, akkor ez közvetlen hatással lehet a domborzatra is. Ezenkívül a propionát növelheti a sportoló állóképességét is, ami minden bizonnyal pozitív hatással van a képzés hatékonyságára és eredményességére.

Az anabolikus szteroidok és a férfi reproduktív egészség

Az anabolikus-androgén szteroidok általánosan használt gyógyszerek az erő és az izomtömeg, valamint a sportteljesítmény javítására. Az anabolikus szteroidok legtöbb felhasználója nem hivatásos sportoló, és sokan közülük tizenévesek. A jelenség a hétköznapi amatőr sportolók körében vált általánossá, beleértve azokat is, akik "önmagukért" járnak edzőterembe.

A szteroidok használatakor az emberek megpróbálják maximalizálni az anabolikus hatást (izomépítő hatás) és minimalizálni az androgén hatást, amely a férfi nemi jellegek kialakulásáért felelős. A tesztoszteron anabolikus és androgén hatásainak aránya 1:1. A többi alkalmazott anabolikus szteroid esetében ez az arány változó, és akár a 30-at is meghaladhatja. A szteroidok különböző módon módosíthatók egy adott hatás elérése érdekében, és nem minden gyógyszer célja a sovány izomtömeg növelése.szteroid, tesztoszteron, tesztoszteron fokozó, anabolikus szteroidok, anabolikus, anabolikus szteroid, anabolikus jelentése, szteroid fajták, szteroid jelentése, tömeg, izomtömeg növelés, tesztoszteron szint, tesztoszteron növelés, anabolikus szteroidok, tesztoszteron növelő, tesztoszteron tabletta, izomnövelő szerek, izomtömeg növelő szerek, izomtömeg növelés otthon, tömegnövelő, izomnövelő tabletta, izomtömeg növelés gyorsan, szteroid rendelés, legjobb tömegnövelő szteroidok, izomtömeg növelő étrend, szteroid mellékhatásai, testtömeg növelés, testépítő szerek, izomtömeg növelő szteroid, izomtömeg növelő edzésterv, izomtömeg növelő edzés, gyógyszerek listája, izomtömeg növelő kapszula, száraz izomtömeg növelés, zsírégető szteroid, tömegnövelő szerek nőknek, izomnövelés, tömegnövelő mellékhatásai, tömegnövelő edzésterv, tesztoszteron növelő ételek, gyors izomtömeg növelés, izom növelése étrend, tömegnövelő szerek, tesztoszteron növelő szerek, izom növelése gyorsan, szteroid injekció mellékhatásai, izomtömeg növelő porok, legjobb izomtömeg növelő, legjobb fehérje, izomtömeg növelés otthon nőknek, tömegnövelő étrend, legjobb izomnövelő szerek, testtömeg növelő szerek, izomnövelő szteroid, vízhajtó gyógyszerek, testtömeg növelés étrend, fogyókúrás étrend nőknek, szteroid kúra, tesztoszteron szint, tesztoszteron fokozó mellékhatásai, legjobb tömegnövelő, tesztoszteron növelő, gyuros gyogyszerek, tesztoszteron növelés, görögszéna tesztoszteron, tesztoszteron szint növelése természetesen, diprophos injekció, tesztoszteron hatása, tomegnovelo, izomtömeg növelő ételek, tesztoszteron injekció hatásai, testépítő szerek szteroidok, tesztoszteron fokozó szedése, tesztoszteron fokozó nőknek, természetes izomtömeg növelő, izom növelése, testépítő étrend, tömegnövelő szerek káros hatásai, száraz izomtömeg növelő szteroid, tesztoszteron tabletta ára, tesztoszteron szint mérés otthon, tesztoszteron fokozó hatása, tesztoszteron fokozás, tesztoszteron szteroid, legjobb izomtömeg növelő szerek, legjobb szteroid, tesztoszteron fokozó biotech, izomnövelő szerek mellékhatásai, tesztoszteron szint növelés, tesztoszteron növelő ételek, tesztoszteron kúra, szálkás izomtömeg növelés, tesztoszteron szint növelő, szteroid hatása, diétás étrend nőknek, szteroid fajták, tesztoszteron mellékhatásai, anabolikus fehérje, tesztoszteron növelők, szteroid árak