Искате да извлечете повече от тренировките си? Кликнете и проверете Mass Extreme!.

Най-ефективните таблетки за мускулна маса

Редовните физически упражнения и правилното хранене със сигурност са важни елементи, за които трябва да се внимава при изграждането на мускулна маса. За да можете по-бързо да се радвате на красиво очертани мускули на гърдите си, си струва да посегнете към добавка, която ще подпомогне растежа на мускулната тъкан. Разбира се, не бива да забравяте да използвате стероиди, които не са безопасни за здравето. Най-добре е да посегнете към таблетки с естествен състав, които не само ще са полезни за организма, но и ще му дадат енергия. На пазара има много добавки от този тип, затова сме избрали най-ефективните.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Професионалистите и потребителите на интернет са единодушни, че Mass Extreme е най-ефективната таблетка за натрупване на маса. Формулата е разработена в САЩ, където е подложена на задълбочени тестове. Изследванията ясно показват, че благодарение на редовната употреба на тази добавка мускулният растеж може да достигне до 1 кг за една седмица! Добавката дължи действието си на съставки като сминдух, корен от мака и значително количество фосфатидинова киселина. Mass Extreme повишава нивата на тестостерон, но също така подобрява представянето по време на тренировка и повишава енергията. Още след няколко седмици може да забележите увеличаване на мускулната тъкан.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Това е добавка за мускулен растеж, която със сигурност заслужава вашето внимание. Съставът му е изцяло натурален и включва растения като босилек, сминдух, женшен и корен от мака. Употребата му спомага за повишаване на нивата на тестостерон в организма, повишава енергията и ефективността по време на тренировка. Testolan има много положителни отзиви сред интернет потребителите, които се хвалят с новата си фигура и също така казват, че добавката е увеличила либидото им.

Skuteczność:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Efekty:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Szybkość działania:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Bezpieczeństwo:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

Cena:

Star Star Star Star Star Star Star Star Star Star

TestoBoost капсули са друг елемент, който си струва да се спомене. Те са оценени от мъже, които не изпитват нужда от ежедневни тренировки във фитнеса, но въпреки това добавката им е помогнала да постигнат красива фигура. Таблетките ефективно подпомагат изграждането на мускулна тъкан и това се дължи на естествения състав на продукта. Капсулите съдържат зелен чай, сминдух и билковия комплекс Tribulus Terresstris Extract, който е отговорен за мускулната стимулация. Добавката не само помага за постигане на мускулесто тяло, но и повишава тестостерона и подпомага метаболизма, чрез който калориите се превръщат в аминокиселини.

Darek

Marek

Когато ефектът от обучението е слаб, мотивацията също намалява. Това беше основният ми проблем, докато един нов треньор не ми препоръча добавката Mass Extreme. Когато най-накрая се появиха първите ефекти, бях изпълнена с мотивация да тренирам. Препоръчвам го на всички!

Още >>

Maksymilian W.

Bartek

Винаги съм тренирала във фитнеса, но въпреки усилията ми, резултатите не бяха такива, каквито очаквах. Реших да посегна към добавките. Прочетох мрежата и избрах Mass Extreme. Бързо забелязах разликата и мога да го препоръчам от опит!

Още >>

Mario

Mariusz

Не исках да се отровя със стероиди и смятах, че всички масови добавки са загуба на време. Въпреки това, виждайки липсата на ефекти, реших да избера най-естествения продукт на пазара. Купих Mass Extreme и се оказа, че съм сгрешил. Сега изглеждам по-добре от всякога. Препоръчвам ви го от сърце!

Още >>

polski | deutsch | español | Česká republika | ελληνικά | UK | suomalainen | français | magyar | italiano | Lietuva | Latvija | nederlands | português | românesc | SVENSKA | slovenski | slovenský |

Набирайте мускулна маса с правилно хранене

. Ако посещавате фитнес залата от дълго време, вероятно вече сте разбрали, че само тренировките едва ли ще ви помогнат да натрупате мускулна маса. Мускулите се нуждаят от пълноценно хранене, за да се увеличи обемът им. Въз основа на добре известното твърдение, че протеинът е основният градивен материал за мускулните клетки, мнозина купуват протеинови шейкове и спортни храни.

Този начин на напълняване обаче има няколко недостатъка. На първо място, обемът на мускулната маса започва да намалява бързо с прекратяването на употребата. Второ, тези продукти имат много странични ефекти, които оказват отрицателно въздействие върху здравето.

Но правилното хранене е лишено от всички тези недостатъци. Освен това тя ви позволява не само да си създадете здравословен навик да се храните навреме и балансирано, но и да наддавате на тегло. В същото време няма рискове за здравето (освен в отделни случаи при наличие на определени противопоказания). Нарастването на мускулната маса ще се случи, макар и по-бавно, отколкото при протеините, но резултатът няма да бъде загубен.

Пилюли за маса

. Основата на културизма и бодибилдинга е натрупването на мускулна маса. Правилните анаболни агенти са това, от което се нуждаете, за да ускорите и опростите този процес. В тази област най-важното е да знаете кои лекарства да използвате и кога. Струва си да се помни, че анаболните стероиди могат да навредят на организма, ако се използват неправилно. В тази статия сме подготвили класация на най-добрите фармакологични лекарства и препоръки за тяхната употреба, за да избегнете странични ефекти и да ви помогнем да постигнете максимални резултати в masonabora.

Равновесие на тялото

Протеин

Ако сте "на килограм", трябва да разберете, че тялото ви се нуждае преди всичко от протеини или по-скоро от продукти, които ги съдържат. За да разберете точно от колко протеин се нуждае тялото ви, трябва да вземете предвид не само нивото на активност, но и теглото си, както и физиката си. Обикновено изчислението на необходимото количество протеини се основава на идеалното ви телесно тегло. Идеалното тегло може да се определи чрез провеждане на специален тест - биоимпедансметрия или чрез използване на формулата на Брок. Формулата се различава в зависимост от ръста и телосложението и е следната:

Необходимото количество протеини е не повече от 2,5 г на килограм идеално телесно тегло. Увеличаването на "дозата" не си заслужава, тъй като прекомерната употреба на протеинови продукти дори в рамките на здравословна диета може да доведе до проблеми с бъбреците.

Струва си също така да се има предвид, че повече от половината от протеините в дневната норма трябва да са от животински произход, така че те имат най-голяма стойност поради съдържанието на пълния набор от аминокиселини. Такъв протеин се съдържа в ястия от месо, риба, извара, яйца, птиче месо, морски дарове. Растителният протеин не е толкова полезен за растежа на мускулите, но също е от съществено значение за организма. Той се съдържа в бобовите растения (особено нахута), соята и някои зърнени култури.

Протеините трябва да бъдат включени във всяко основно хранене. Не е забранено в закуските да се включват продукти с високо съдържание на протеини, но не в толкова големи количества.

Калории

Най-важното е да не се чувствате гладни, тъй като това би означавало, че тялото ви няма енергия и може да използва мускулната тъкан като източник. В резултат на това не само няма да изградите мускулна маса, но и рискувате да я загубите, а вместо това да натрупате мазнини. За да предотвратите това, е необходимо да увеличите не само съдържанието на протеини, но и общото съдържание на калории в диетата си. Вече ви разказахме как да изчислите средния брой калории, необходими на тялото ви, за да функционира нормално и да постигне желания резултат, в статията ни "Правилно хранене и спорт".

За да натрупате мускулна маса, се препоръчва да консумирате количество протеини, което представлява 10-35% от дневната ви калорийна стойност.

Въглехидрати

Съдържанието на калории зависи от съдържанието на въглехидрати в храната, тъй като те са основните източници на енергия. Те се изразходват предимно по време на тежки тренировки, без които мускулният растеж е невъзможен. Въглехидратите възстановяват мускулния гликоген (запас от енергия) и нивата на кръвната захар. Не забравяйте, че въглехидратите трябва да са бавни, което означава, че освобождаването на енергия от тях в организма трябва да е бавно.

Fat

Съдържанието на калории се влияе и от съдържанието на мазнини. В никакъв случай не трябва да ги изключвате от диетата си, тъй като те ви позволяват да увеличите метаболизма си и да регулирате отделянето на хормони (например тестостерон), които от своя страна влияят на растежа на мускулите. Мазнините позволяват на организма ни да си набавя мастноразтворими витамини като A, D, E и K. Освен това мазнините са и източник на енергия за интензивни тренировки. Важно е обаче да помните, че мазнините трябва да са изключително здравословни.

Балансът между трите основни елемента на правилното хранене (белтъчини, мазнини и въглехидрати) е в основата не само на наддаването на тегло, но и като цяло на всяко здравословно и правилно хранене.

Режим

Много е важно да спазвате диета, особено в дните на тренировка. Трябва да се храните не по-късно от 1,5-2 часа преди началото на тренировката. Можете да си направите закуска от бързи въглехидрати веднага след това или дори в процеса на работа - ако внезапно почувствате липса на сили. В никакъв случай не бива да се ограничавате да ядете след тренировка - това може да доведе до загуба не само на тегло, но и на общо напрежение.

. Основното правило за натрупване на мускулна маса е да приемате повече калории, отколкото изразходвате.

За да следвате пълното меню, необходимо за натрупване на мускулна маса, трябва да отделите много време: първо трябва да създадете диета, след това списък с продукти, да ги намерите и изберете в магазина, а след това да ги приготвите.

За съжаление, при сегашния ритъм на живот не всеки има достатъчно време да се погрижи за правилното хранене. Ето защо ви насърчаваме да се възползвате от нашите услуги. Всичко, което трябва да направите, е да изберете подходящата хранителна програма, а ние ще се погрижим за останалото!

Масово хранене.

Този продукт е идеален за различни цели. Можете да постигнете перфектния резултат по-бързо, докато изграждате мускулна маса. Редовна консумация на протеини:

- насища организма с хранителни вещества;
- осигурява на мускулите основни градивни елементи;

- намалява апетита и помага за предотвратяване на вечерното преяждане;


>
. Освен това с правилния подход към упражненията и хранителния режим можете да свалите телесните мазнини по-бързо. Затова протеиновият шейк е подходящ за хора, които са на "сухо", и за спортисти, които са "на маса".

Стероиди за маса

Стероидите, обикновено под формата на тестостерон, са отчасти отговорни за развитието на тялото, особено сред тийнейджърите. Те имат андрогенни ефекти, свързани с промени в първичните и вторичните полови белези, като промяна на гласа, окосмяване, развитие на мускулите и растеж на костите. Навлизайки в клетките, стероидите активират определени гени, отговорни за образуването и използването на протеини.

В резултат на това всички протеини отиват за развитието и растежа на мускулната маса на човека. Тъй като употребата на стероиди при спортистите е неконтролирана и в дози, които са десетки пъти по-високи от допустимите, рискът от странични ефекти е до 70%. Хората, които постоянно употребяват стероиди, са седем пъти по-застрашени от рак на черния дроб, десет пъти повече от сърдечносъдови заболявания, пет пъти повече от репродуктивни заболявания, многократно повече от психични заболявания и психиатрични разстройства, отколкото хората, които не употребяват стероиди.

Странични ефекти при краткосрочна употреба на стероиди:

Акне, атрофия на тестисите, намалено производство на сперматозоиди, гинекомастия, високо кръвно налягане, повишен лош холестерол, увеличена простата, намалена чернодробна функция, неразумна агресия.

Странични ефекти от продължителна употреба на стероиди:
.

Хепатит и цироза, неврологични проблеми, забавяне на растежа, при прекратяване на употребата - затлъстяване, агресия.Привържениците на употребата на стероиди вярват, че ползите от тези лекарства надвишават вредите. Но вижте списъка със странични ефекти, много от които имат необратими последици. Спортувайте "чисто" и живейте здравословно.

Те ще ви позволят да натрупате много мускулна маса възможно най-бързо, а също така ще ви позволят да решите някои други задачи. По-специално, тук можем да говорим за изсушаване на тялото, което в крайна сметка ще подобри мускулното облекчение.

Ако обаче говорим за пропионат, тук става въпрос за натрупване на мускулна маса. Разбира се, в някои ситуации той може да се използва и за сушене, но тук става въпрос за комплекси, състоящи се от различни стероидни лекарства. Ако говорим за самостоятелната му употреба, в противен случай можем да говорим само за изграждане на мускулна тъкан тук.

Трябва да използвате пропионат, когато имате за цел бързо изграждане на мускулна тъкан

. Това лекарство може да реши този проблем с основния си ефект върху тялото. По принцип това е синтезиран мъжки хормон, който може директно да повлияе на активността на мускулните тъкани. Употребата на пропионат, така да се каже, директно казва на тялото, че е време да изгради мускулна маса. Тялото не може да пренебрегне това изискване и реагира положително на него.

В резултат на това спортистът има възможност да изгради мускулна маса възможно най-бързо, а ако става дума за комплексна употреба на няколко стероидни лекарства едновременно, това може да има и пряко въздействие върху релефното тяло. Освен това пропионатът може да увеличи издръжливостта на спортиста, което със сигурност има положително въздействие върху ефективността и ефикасността на неговото обучение.

Анаболни стероиди и мъжко репродуктивно здраве

Анаболно-андрогенните стероиди са често използвани лекарства за подобряване на силата и мускулната маса, както и на спортните постижения. Повечето потребители на анаболни стероиди са непрофесионални спортисти и много от тях са тийнейджъри. Явлението е често срещано сред обикновените спортисти аматьори, включително тези, които ходят на фитнес "за себе си".

При употребата на стероиди хората се опитват да увеличат анаболния ефект (ефект на изграждане на мускули) и да намалят андрогенния ефект, отговорен за развитието на мъжките полови характеристики. Съотношението между анаболните и андрогенните ефекти на тестостерона е 1:1. При други използвани анаболни стероиди това съотношение варира и може да надхвърли дори 30. Стероидите могат да бъдат модифицирани по различни начини за постигане на специфичен ефект и не всички лекарства са насочени към натрупване на чиста мускулна маса.стероиди, мускулна маса, протеини за мускулна маса, покачване на мускулна маса, хранителен режим за покачване на мускулна маса, диета за покачване на мускулна маса, диета за мускулна маса, качване на мускулна маса, фитнес програма за маса, хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса, хранителни добавки за мускулна маса, как да качим маса, как да кача мускулна маса, как да натрупате мускулна маса, добавки за мускулна маса, сам вкъщи 6, как да качим маса, добавки за мускулна маса и релеф, протеини за мускули, добавки за маса, мускули, протеин за мускулна маса, колко трябва да тежа, bb team forum, качване на мускулна маса, маса за хранене, хранителни добавки за мускулна маса, химия за мускули, диета за мускулна маса, свинска пържола калории, деца на килограм част 2, хранителен режим за мускулна маса, хранителен режим за покачване на мускулна маса, хранителен режим за покачване на чиста мускулна маса, как да качим килограми, сам в къщи 4 част 4, програма за покачване на мускулна маса, фитнес програми за маса, хранителни добавки за маса, качване на килограми, хранителен режим за мускулна маса и релеф, как да кача мускулна маса, диета за покачване на мускулна маса, още девет седмици и половина, програма за маса, програма за времето, как да кача килограми, мусколи, мускули на тялото, хранителна програма за покачване на мускулна маса, хранителен режим за маса, muskulna masa, закратко, деца на килограм 2 част 5, фитнес програма за мускулна маса, как се работи с один, колко килограма трябва да съм, 7 dni futbol, muskoli, хранителен режим за покачване на мускулна маса мъже, как да надебелеем, програма за мускулна маса, протеин за маса, sam v къщи 6, диета за качване на килограми, хранителен режим за качване на маса, тренировъчна програма за маса, kakvo da qm, въглехидрати химия, как да си направим маса, времето 30 дни, тренировка за мускулна маса, iskam 6, маса и тегло, как да качим мускулна маса, мазнини химия, деца на килограм 1, мускулна маса за 1 месец, мускулна маса, мускулна система, хапчета за мускули, туринабол мнения, мускулите, как да надебелея, бързо качване на килограми, програма за качване на маса, метан фитнес, покачване на мускулна маса